تبلیغات
کشاورز ایرانی (مرکز ارائه خدمات جامع آموزش کشاورزی) - فرمولهای غذایی تولید تجاری سبزیجات

کشاورز ایرانی (مرکز ارائه خدمات جامع آموزش کشاورزی)

هدف ما بالابردن دانش و مهارت است www.iranfarmer.ir

یکشنبه 27 فروردین 1391

فرمولهای غذایی تولید تجاری سبزیجات

نویسنده: مهندس علیرضا شعاعی   طبقه بندی: گلخانه، 

میزان (g در 100 گالن آب)

منبعJohnsonJensenLarsonCooper
نیترات پتاسیم957767221
فسفات منو پتاسیم54103-99
سولفات منیزیم پتاسیم--167-
سولفات پتاسیم--130-
نیترات کلسیم173189360380
سولفات منیزیم95187-194
اسید فسفریک 75%--40ml-
آهن شلات FeDTPA99/61230
اسید بوریک0/512/20/6
سولفات مس0/01-0/50/15
کلرید مس-0/05--
سولفات منگنز0/30/91/52/3
سولفات روی0/40/150/50/17
اسید مولیبدیک0/0050/020/04-
مولیبدات آمونیوم---0/14

فرمول تولید سبزیجات به روش تجاری

میزان (cg در 100 گالن آب)

منبعJohnsonJensenLarsonCooper
نیتروژن105106172236
فسفر33624160
پتاسیم138156300300
کلسیم8593180185
منیزیم25484880
گوگرد336415868
ریز مغذیها
بر0/230/4610/3
مس0/010/050/30/1
آهن2/33/830/1
منگنز0/260/811/32
مولیبدن0/0070/030/070/2
روی0/0240/090/30/1

گونه های مختلف در ابتدای رشد احتیاج به اصلاح در ترکیب محلول غذایی دارند. بعضی از محصولات نسبت به دیگر محصولات حساسیت بیشتری دارند. بنابراین، امکان دارد فرمولی که برای یک محصول خوب کار می کند، برای گیاه دیگر مناسب نباشد. تنظیم محلول غذایی به عهده شما است. ممکن است در استفاده از این محلول ها به مشکلاتی برخورد کنید که با داشتن آگاهی از نیازهای هر گیاه و علائم کمبود و اطلاعات دیگر می توانید محلول مناسب خود را تهیه کنید.

منبع : parsbiology

What do you do when your Achilles tendon hurts?
سه شنبه 31 مرداد 1396 09:08 ق.ظ
I get pleasure from, lead to I found just what I was having a look
for. You've ended my 4 day lengthy hunt! God Bless you man. Have
a great day. Bye
chloebrumleve.jimdo.com
یکشنبه 15 مرداد 1396 09:45 ق.ظ
Nice blog here! Also your website loads up fast! What web host are you
using? Can I get your affiliate link to your host?
I wish my site loaded up as quickly as yours lol
How can we increase our height?
شنبه 24 تیر 1396 08:10 ق.ظ
Great post.
foot pain getting out of bed
دوشنبه 12 تیر 1396 06:14 ب.ظ
I leave a response when I appreciate a article on a website
or if I have something to valuable to contribute to the conversation. It's a result of the sincerness communicated in the post
I browsed. And on this article کشاورز ایرانی
(مرکز ارائه خدمات جامع آموزش
کشاورزی) - فرمولهای غذایی تولید تجاری سبزیجات.
I was actually excited enough to drop a comment ;) I do
have a couple of questions for you if you usually do
not mind. Could it be simply me or does it look as if like a few of the
responses appear as if they are left by brain dead visitors?
:-P And, if you are writing on additional places, I would like to
keep up with you. Would you list the complete urls of all your social sites like your
Facebook page, twitter feed, or linkedin profile?
manicure
چهارشنبه 13 اردیبهشت 1396 11:38 ب.ظ
I know this web page presents quality dependent posts and additional data,
is there any other site which presents these kinds of data in quality?
manicure
چهارشنبه 13 اردیبهشت 1396 11:32 ق.ظ
What's up to every one, the contents existing at this web site
are in fact remarkable for people experience, well,
keep up the nice work fellows.
BHW
جمعه 25 فروردین 1396 03:51 ق.ظ
Greetings! Very useful advice in this particular post! It's the
little changes that make the biggest changes. Thanks for sharing!
manicure
یکشنبه 20 فروردین 1396 08:08 ب.ظ
You actually make it seem so easy with your presentation however
I find this topic to be really something that I believe I would by no means understand.
It seems too complex and very broad for me. I am looking forward on your next post, I'll
attempt to get the hold of it!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
  • آخرین پستها

  • ابر برچسبها

آمار وبلاگ

  • کل بازدید : 12
  • بازدید امروز :9
  • بازدید دیروز : 7
  • بازدید ماه قبل : 6
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :