تبلیغات
کشاورز ایرانی (مرکز ارائه خدمات جامع آموزش کشاورزی) - راهنمای کلی میزان مناسب EC

کشاورز ایرانی (مرکز ارائه خدمات جامع آموزش کشاورزی)

هدف ما بالابردن دانش و مهارت است www.iranfarmer.ir

یکشنبه 27 فروردین 1391

راهنمای کلی میزان مناسب EC

نویسنده: مهندس علیرضا شعاعی   طبقه بندی: گلخانه، 


گیاهان میوه ای مثل خیار گوجهگیاهان برگی مثل کاهو و ریحان
مرحله ابتدایی رشد (کاشت دانه)

1600 -1800 mMho/cm
1120 -1260 ppm

1400 -1600 mMho/cm
980 -1120 ppm

متوسط EC2500 mMho/cm
1750 ppm
1800 mMho/cm
1260 ppm
میوه دهی2400 -2600 mMho/cm
1680 -1820 ppm
--------
شرایط کمی نور (زمستان)2800 -3000 mMho/cm
2000 ppm
2000 mMho/cm
  1320 ppm
شرایط زیادی نور(تابستان)2200 -2400 mMho/cm
1700 ppm
1600 mMho/cm
1120 ppm


مقادیر شناخته شده عناصر اصلی در برخی محصولات

محصولنیتروژنفسفرپتاسیمکلسیممنیزیم
خیار2304031517542
بادمجان1753923515028
گیاهان علفی2108017518067
کاهو2005030020065
هندوانه1863923518025
فلفل1753923515028
گوجه فرنگی2005036018545


فرمول محلول غذایی برای محصولات مختلف

میزان (g در 100 لیتر)

منبعگوجه فرنگیکاهوگل سرخ

عناصر اصلی

نیترات کلسیم680407543
سولفات منیزیم250985185
نیترات پتاسیم350404429
کلرید پتاسیم170--
فسفات منو پتاسیم200136204
نیترات آمونیوم-6020

ریز مغذیها

شلات آهن1519/619/6
سولفات منگنز1/780/963/9
بر2/430/971/1
سولفات روی0/280/5520/448
سولفات روی0/120/120/12
مولیبدات سدیم0/1280/1280/127
منبع : parsbiology
کد : N-301

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
  • آخرین پستها

  • ابر برچسبها

آمار وبلاگ

  • کل بازدید : 12
  • بازدید امروز :9
  • بازدید دیروز : 7
  • بازدید ماه قبل : 6
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :