تبلیغات
کشاورز ایرانی (مرکز ارائه خدمات جامع آموزش کشاورزی) - تاریخچه شناسایی مواد هیومیکی:

کشاورز ایرانی (مرکز ارائه خدمات جامع آموزش کشاورزی)

هدف ما بالابردن دانش و مهارت است www.iranfarmer.ir

مقدمه :
موادآلی عامل اصلی بارورسازی خاك می باشند. بر اساس آزمایشات صورت گرفته ، میزان
ایده آل ماده آلی خاك های كشاورزی حدود 4 تا 6 درصد است كه در سرزمین های خشك
و كویری همچون ایران ، این میزان بسیار كم می باشد. بر همین اساس در ایران بجز نواحی
ساحلی خزر میزان ماده آلی خاك زیر 1 درصد و در بسیاری از نقاط حتی زیر 1/ 0 درصد است.
نكته حائز اهمیت اینجاست كه مواد هوموسی 80 درصد ماده آلی خاك را تشكیل می دهند
لذا توانایی قابل توجه كودهای هیومیكی در ارتقاء سریع سطح بارور سازی خاك كاملا قابل
تشخیص است.
واژه هوموس ( Humus ) نام لاتین به كاررفته برای باقیمانده گیاهی موجود در خاك،
نخستین بار توسط Wallerius در سال 1761 ب هكار رفت. مواد هیومیكی
Humic Substance) ) نام خود را از هوموس دریافت كرده اند و از آنجاییكه دارای pH
اسیدی پایین ) 8/ 3 تا 5( م یباشند پیشوند اسید را به خود اختصاص داد هاند. موادهیومیكی
شامل سه دسته اسید هیومیك ( Humic Acid )، اسید فولویك ( Fulvic Acid ) و هیومین
Humin) ) م یباشند.
تاریخچه شناسایی مواد هیومیکی:
اسید هیومیك نخستین بار توسط دانشمند آلمانی تبار به نام Achard در سال 1786
میلادی طی جداسازی تركیبات تورب ( Peat ) معرفی گردید. در پی آن Vauquelin در سال
1797 آن را از مواد گیاهی استخراج نمود. كارایی و اهمیت اسید هیومیك در كشاورزی توسط
Saussure در سال 1804 و Dobereiner در سال 1822 مشخص گردید. نخستین مقاله
رسمی پیرامون اسید هیومیك توسط Springel در سال 1826 انتشار یافت كه در آن اسید
هیومیك را از طریق مواد قلیائی استخراج نموده بودند.

carlynprabhakar.blog.fc2.com
چهارشنبه 3 خرداد 1396 05:45 ب.ظ
Hi, I think your blog might be having browser compatibility issues.
When I look at your blog site in Ie, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, awesome blog!
manicure
پنجشنبه 14 اردیبهشت 1396 01:51 ق.ظ
It's an awesome article for all the internet viewers; they
will obtain advantage from it I am sure.
gracielahankison.wordpress.com
دوشنبه 11 اردیبهشت 1396 09:39 ق.ظ
I comment whenever I appreciate a post on a website or I have something
to valuable to contribute to the conversation.
Usually it's caused by the fire communicated in the
article I looked at. And after this post کشاورز ایرانی
(مرکز ارائه خدمات جامع آموزش کشاورزی)
- تاریخچه شناسایی مواد هیومیکی:.

I was moved enough to drop a thought :) I actually do have 2 questions for you if you usually do not mind.
Could it be simply me or do some of these remarks come across like
they are left by brain dead individuals? :-P And, if you
are writing at additional online sites, I would like to keep up
with you. Could you make a list the complete urls of your
social sites like your linkedin profile, Facebook page or twitter feed?
BHW
جمعه 25 فروردین 1396 03:29 ق.ظ
Thanks on your marvelous posting! I definitely enjoyed reading it, you will be a great author.
I will remember to bookmark your blog and will often come back at some point.
I want to encourage you to continue your great
posts, have a nice day!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
  • آخرین پستها

  • ابر برچسبها

آمار وبلاگ

  • کل بازدید : 12
  • بازدید امروز :9
  • بازدید دیروز : 7
  • بازدید ماه قبل : 6
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :